Skip to main content

Handige websites
De Bijland

Watersportcentrum De Bijland is een groot watersportgebied van 300 ha. gelegen nabij Lobith – Tolkamer. De Bijland ligt in de uiterwaarden van het natuurontwikkelingsgebied de Gelderse Poort. Het gebied is geheel vernieuwd en kent moderne en aantrekkelijke voorzieningen voor zowel dagrecreanten als watersporters. Er is volop ruimte om ongestoord te surfen, waterfietsen, zeilen, varen of zwemmen. Langs de begroeide oevers vinden vissen voldoende rustigeplekjes.

Bij happyfloss.de huur je een varend vakantiehuisje. Waarmee je over de Bijland kan varen en slapen!


DEBA Marine b.v. is een all-round watersport bedrijf waar U terecht kunt voor de aanschaf of verkoopbemiddeling van Uw sportboot, ski-boot of motorjacht.


Zeilmakerij de Bijland -

We zijn hét adres voor uw boot.
We maken met passie bootzeilen, bootkappen, buiskappen, biminitops, sprayhoods en screens voor uw boot.
Alles wordt via een mal op maat van uw boot gemaakt.
Maar u kunt ook bij ons terecht voor uw tuin.
Mocht u op zoek zijn naar screens, schaduwdoeken of verandazeilen dan kunnen we deze ook voor u op maat maken.
Alle modellen en kleuren zijn in overleg mogelijk.

En uiteraard kunt u bij ons terecht voor reparaties van uw zeilen, kappen, vervangen van ritsen of vervangen van de ramen van uw kap.

U kunt altijd vrijblijvend een afspraak inplannen, advies inwinnen of langskomen in onze zeilmakerij..


WSV de Bijland Watersport vereniging de Bijland

Watersportvereniging De Bijland beschikt over een eigen steiger met 74 ligplaatsen, een eigen clubgebouw en vele enthousiaste watersportleden.

http://www.wsvdebijland.nl/


Heebing Watersport is hét adres voor optisch onderhoud, technisch onderhoud, inspectie van het onderwaterschip en alle werkzaamheden aan uw boot.


www.ts-debijland.nl

Hét adres voor het leveren van brandstoffen , oliën en andere benodigdheden voor de pleziervaart.Tevens verkoop van ijs, frisdranken en snacks. Je kunt hier een waterfiets huren!


Wij zijn als Mastercraft specialist al bijna 20 jaar een vertrouwd adres in de wereld van wakeboats. Naast de in- en verkoop van wakeboats bieden wij onze klanten een complete en vakkundige service.


De Bijland

oor het recreatiepark ligt een zandstrand met ligweiden en een jollenstrand. Het park ligt aan het populaire Pieterpad, een wandelroute van het Groningse Pieterburen naar de Sint Pietersberg.

Nieuw in de regio: Nautic RVS is ontstaan uit onze ervaring vanuit Van Welie Roestvast Staal, die zich specifiek richt op de beroepsvaart, jachten, jachthavens en overige watersport. Vanuit deze expertise kunt u, als klant, uitstekend terecht uw idee voor uw o.a. jacht. Wij bieden u het gemak van een online winkel waarin wij u onze producten aanbieden.

Onze kracht is dat wij direct verbonden zijn aan bedrijven die zijn gespecialiseerd in rvs-verwerking voor met name scheepsartikelen, hierdoor zijn veel van onze producten een eigen ontwerp (private label), kwalitatief hoogwaardig én kunnen wij u desgewenst maatwerk leveren. Ons motto is dan ook: “Kwaliteit is nooit toevallig”

Wij staan voor kwaliteit, snelle service en laagdrempelig klantcontact waarbij ons assortiment voornamelijk bestaat uit RVS hoogglans gepolijste producten. Daarnaast hebben wij voor u een breed scala aan producten uit het enorme aanbod van Lankhorst Taselaar en Allpa. Indien u een specifiek product zoekt, vraag het ons… de kans is groot dat wij u dit gewoon kunnen leveren. 


 

Belangrijke telefoonnummers:

Bij nood  Brandweer Politie en Ambulance 112

Geen Nood wel Politie 0900-8844 

Huisartsen Post Hunneveldweg 14B, 6903 ZN Zevenaar 0316 542 345

Huisartspraktijk Lobede
0316 542 345

Tandartsenpraktijk Ritt
0316 541 287

Dierenkliniek van den Elzen
0316 541 287